Manuel Ruiz vol reprendre la feina engegada el 2007 per continuar millorant Santa Perpètua

 

 

 

_MG_6797p

Més d’un centenar de persones es reuneixen al Centre Cívic El Vapor per conèixer les propostes del candidat a l’alcaldia

El candidat del PSC a l’alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda, Manuel Ruiz, va presentar ahir la seva candidatura i els principals aspectes programàtics per a les properes eleccions municipals. El seu objectiu és “continuar la feina que vam iniciar el 2007 i que va quedar interrompuda el 2011”. A l’acte hi va participar el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Manuel Ruiz va destacar que durant el mandat en el que va ser alcalde del municipi es van realitzar més de 80 actuacions que van donar un impuls molt important a Santa Perpètua de Mogoda. Entre elles, van destacar accions socials, de promoció econòmica i de millora de l’urbanisme de la vila, entre moltes d’altres.

“La meva intenció és treballar per una Santa Perpètua més justa, més igualitària i inclusiva, posant especial èmfasi en facilitar la creació de nous llocs de treball i governant des d’una gestió totalment transparent i que afavoreixi la participació ciutadana real”, va afirmar el candidat a l’alcaldia.

A més, Manuel Ruiz va explicar el projecte de participació ciutadana encetat fa uns mesos, “Fem Santa Perpètua”, amb l’objectiu de recollir idees, necessitats, problemes i propostes que serviran per plasmar el compromís que les i els socialistes perpetuencs adquiriran amb la ciutadania. “Ho fem perquè encara queda molt per fer, i estem segurs que la resposta a les seves demandes ha de ser el projecte socialista”.

En aquest sentit, Ruiz va destacar que el seu compromís principal és amb “l’economia local i l’ocupació, perquè els ajuntaments són actors clau en la millora d’aquests, tractant de facilitar la recuperació econòmica i evitant la fractura social”, va manifestar.

A més, va fer especial incidència en la lluita contra les desigualtats socials: “No podem permetre que hi hagi famílies que passin gana o que no puguin mantenir el seu habitatge a una temperatura adequada”.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va mostrar-se d’acord amb el projecte que els socialistes presenten per a Santa Perpètua: “el Manuel va iniciar projectes com l’escola Els Aigüerols o la demanda de la construcció de l’estació de tren que encara estan inacabats. És necessari que el municipi torni a tenir un alcalde socialista que està disposat a seguir treballant com ja va demostrar en el passat mandat”.

Iceta va recordar que “les qüestions locals són les que ens han de moure a votar a les eleccions municipals, no ens hem de deixar despistar per l’ambient general”.

A l’acte, a més de Miquel Iceta, hi van assistir alcaldes, alcaldesses i candidats socialistes de la comarca que van mostrar el seu suport a Manuel Ruiz.